Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Timells pressade schema

Publicerad: 21 maj 2010, 14:15

Martin Timell är så långt ifrån en time out på TV4 man kan komma. Han gör mängder av program. Däremot är han aktuell med en ny säsong av programmet som heter just "Time out".


Ämnen i artikeln:

Martin TimellTV4

Martin Timell. Foto: Resumé.

I vår har du kunnat se Martin Timell som programledare för "Äntligen hemma", "Fuskbyggarna" och ”Sveriges historia". Snart leder han även sändningarna från nationaldagsfirandet.

Dessutom spelar han nu in en ny omgång av frågesportprogrammet ”Time out” som efter ett uppehåll kommer tillbaka i höst.

Där blir Peppe Eng kommentator som vanligt. Det blir samma komikerpanel som tidigare: Robert Gustafsson, Claes Malmberg, Thomas Petersson, Annika Andersson, Måns Möller och Henrik Hjelt. Gästerna i form av sportprofiler är ännu inte klara.

Martin Timell spelar även in de sex sista avsnitten av "Sveriges historia" som sänds antingen sent i höst eller i vår.

Han gör också en ny omgång av "Fuskbyggarna" som sannolikt sänds i vår.

Timell tycker dock att det snacket om att han är överallt i rutan har blivit lite överdrivet.

– Det var egentligen två veckor i våras som det var mycket på en gång på prime time. Men det har varit bra tittarsiffror och det är kul att det har gått bra för programmen, säger Martin Timell till Resume.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Martin TimellTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.