Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Tittarna blåsta på Danmarks självmål

Publicerad: 14 juni 2010, 13:36

Danmark gjorde självmål 35 sekunder in i andra halvlek mot Holland. Men tittarna blev blåsta på målet – i stället visade TV4 bilder från en annan arena. – Det är beklagligt och olyckligt, säger TV4:s fotbollschef Emir Osmanbegovic till Aftonbladet.se.


Ämnen i artikeln:

Fotbolls-VMTV4

Det var den här bilden tittarna fick se i stället för Hollands 1-0 mot Danmark.

Tittarna fick nöja sig med repriser av målet. Kommentatorn Robert Perlskogs hördes, men bilden visade en tom arena – den arena där Japan och Kamerun möts senare i dag, måndag.

– Fifa skickar ut matchsignaler som vi använder och av någon jäkla anleding fick vi fel signal där. Vi försökte rädda det så gott vi kunde, säger Emir Osmanbegovic till Aftonbladet.se och fortsätter:

– Det är beklagligt och olyckligt, men vi har blivit nedringda av våra nordiska kollegor som också har jätteproblem med Fifas signaler. Fel av olika karaktärer. Det verkar vara allmänt kaos.

För två år sedan, under EM-semifinalen, hade TV4 svåra problem med sändningarna på grund av ett åskoväder.   Den gången blev det svart i rutan.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Fotbolls-VMTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.