Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TNT får programdirektör för Norden

Publicerad: 25 augusti 2014, 08:29

Karin Lindström.

Karin Lindström blir ny programdirektör för TNT i Norden och Baltikum. Rekryteringen innebär ett steg mot en starkare lokal förankring där kanalerna vill komma närmare marknaden.


TNT satsar på en lokalt baserad programdirektör för nöjeskanalerna TNT, Showtime, Silver, TNT Film och TCM. Rekryteringen av Karin Lindström som programdirektör för TNT Norden och Baltikum är ett steg mot en starkare lokal förankring i Norden.

– Turner Broadcasting befinner sig i ett spännande skede där satsningen på TNT Originals ökar. Det är fantastiskt kul att komma in i ett läge där man i USA precis haft två riktiga succépremiärer av de nya serierna "The Last Ship och Murder in the First", säger Karin Lindström i ett pressmeddelande.

Karin Lindström har närmast arbetat med programinköp för SBS Discovery. Den första augusti tillträdde hon som ny programdirektör på Turner Broadcasting.

– Vi är stolta över att en så stark kandidat som Karin tackat ja till denna nyckelposition, säger Bo Falk Østergaard, vd för Turner Broadcasting Norden och Baltikum AB, i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.