Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Toppchefer lämnar Strix

Publicerad: 26 november 2012, 09:39

Peter Erixon har jobbat på Strix Television i sju år, nu lämnar han rollen som kreativ chef.
– Det är jättetråkigt, men vi står inte och faller med dessa två, säger produktionsbolagets vd Henrik Stenlund till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Strix

Efter sju år på Strix Television lämnar Peter Erixon produktionsbolaget. Henrik Stenlund, vd på Strix, har än så länge inte hittat någon ersättare.
– Vi står inte och faller med Peter. Även om han besitter stor kompetens. Vi har ett bra team på plats, säger Henrik Stenlund.

Peter Erixon börjar på det nystartade bolaget Elk Entertainment som drivs av Jock Millgårdh, Mattias Olsson och Estelle Boden.
– Det är helt naturligt att han lämnar. Att han stannat i sju år visar trots allt att han trivts väldigt bra. Den här branschen på att man hoppar från bolag till bolag, säger Henrik Stenlund.

Även produktionschefen Tesso Akander har valt att nappa på ett erbjudande från ett annat produktionsbolag.
– Samma sak där, det handlar om en jätteduktig medarbetare som fått ett erbjudande. Hon sitter på en otrolig kompetens. Det är jättetråkigt men vi står inte och faller med dessa två, säger Henrik Stenlund och fortsätter:

– Förmodligen har båda två haft ett antal olika erbjudanden att välja på, säger Henrik Stenlund.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Strix

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.