Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Tror det blir succé"

Publicerad: 2 december 2010, 10:16

Uri Geller gör svensk tv igen. Den nya showen har turnerat i 17 länder och nu är det Sverige som står på tur. Om det blir en framgång? – Jag tror att det kommer att bli succé här också, säger Uri Geller till Resume.se.

Ämnen i artikeln:

SnowmanUri GellerKanal 5

FT

Fredrik Thambert


Uri Geller. Foto: Scanpix.

Den nya serien produceras av det nystartade produktionsbolaget Snowman med Pontus Gårdinger i spetsen. Uri Geller har träffat honom och har fått ett bra intryck.

– Jag har träffat Pontus, och han är en toppenkille. Jag trodde till och med att han var programledare för showen för han ser så bra ut och har karisma, säger han.

Uri Geller berättar att de träffades i förra veckan i Norge, där han höll en föreläsning.

– Pontus på första raden medan jag föreläste och sen gick vi ut och åt tillsammans, säger han och fortsätter:

– Vi i produktionen blir som en familj, och jag känner att det kommer hända här i Sverige också.

Uri Geller uppmärksammades i Sverige för ett par år sedan då han medverkade i Filip och Fredriks program High Chaparall. Han berättar att han fortfarande får mejl av folk som såg honom där. Dessutom har besökt Sverige vid flera tillfällen sedan han gjorde tv på 70-talet.

– Om jag hade jag slagit igenom idag hade jag inte varit framgångsrik. Jag slog igenom i rätt tid när det inte fanns internet. Nyheterna spreds långsammare över världen och det gav mig tid att åka runt och visa upp mig, berättar Uri Geller.

– Jag är inte ung längre, och att lyckas skapa en framgångsrik tv-serie nu känns nästan overkligt. Jag får åka till en massa olika länder och ställen dit turister aldrig åker.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev