Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Trubbel i paradiset

Publicerad: 26 augusti 2010, 14:52

Inspelningen av Paradise Hotel skjuts fram en vecka i tiden. Orsaken: Huset är inte färdigbyggt än.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanTV6Paradise Hotel

Alex Schulman. Foto: Emma Wallte.

Alla deltagarna och större delen av produktionsteamet finns redan på plats i Colombia, där inspelningarna av Paradise Hotel skulle ha kommit igång nyligen. Men eftersom huset inte är färdigbyggt står produktionen still.

– Inspelningarna är framflyttade en vecka, så alla som väntar på premiären får vänta en vecka till, säger Max Lagerbäck, presschef för MTG TV.

Under tiden bor deltagarna, programledaren Alex Schulman och resten av produsktionen i närheten av inspelningsplatsen på ett hotell.

– Det går nog ingen nöd på dem. Den enda skillnaden som kommer att ske är att deltagarna kommer vara lite brunare än vanligt vid premiären, säger Max Lagerbäck.

Han har ingen uppfattning om varför bygget har dragit ut på tiden, men gissar att det handlar om problem som uppstår på grund av att huset byggs speciellt för tv-produktionen. Exakt när Paradise Hotel kommer att ha premiär vill Max Lagerbäck inte uttala sig om.

– Det råder lite hemlighetsmakeri kring det där. Men jag kan säga att det hemliga premiärdatumet nu skjuts upp en vecka, säger han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.