Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Tung MTG-producent till Eyeworks

Publicerad: 28 augusti 2013, 13:18

Foto: Pressbild.

Lotta Stemme går in som programutvecklare på Eyeworks. Hon har varit exekutiv producent på MTG under de senaste åren. Lotta Stemme har bland annat producerat Svenska Hollywoodfruar, Ensam mamma söker och Lyxfällan.


Ämnen i artikeln:

MTGEyeworks

Eyeworks menar att värvningen av Lotta Stemme är ytterligare ett led i  strategin att göra Eyeworks till en mer ”spännande och dynamisk  leverantör av tv-program, med fokus på kvalitet, kreativitet och  talang”:

– Jag väljer att gå från MTG till Eyeworks för att jag dels  längtar tillbaka till det kreativa arbetet med att skapa tv-program och  nya format, dels att jag tycker att Eyeworks befinner sig i en spännande  utvecklingsfas just nu, säger Lotta Stemme i en kommentar.

Eyeworks har sedan tidigare plockat in Martina Iacobaeus som utvecklingschef och Susanna Jacobsson som programchef:

– Förutsättningarna att  skapa en stabil och konkurrenskraftig utvecklingsavdelning tror jag är  mycket god. Den blivande utvecklingschefen Martina Iacobaeus är en av de  personer jag håller allra högst i branschen, så beslutet att välja  Eyeworks var inte svårt, säger Lotta Stemme i en kommentar.

Eyeworks Sweden är ett Sveriges största produktionsbolag. Eyeworks finns också i sjutton länder på fyra kontinenter och producerar alltifrån långfilmer och underhållnings-, fakta- och featureprogram till innehåll för "second screens".

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

MTGEyeworks

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.