Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Tungt avhopp från Eurosport

Publicerad: 16 juli 2010, 13:55

Efter fyra år på företaget slutar nu Rasmus Winther på Eurosport. Personliga skäl ligger bakom avhoppet.


Ämnen i artikeln:

Eurosport

Rasmus Winther, Eurosports tf vd. Foto: Pressbild

– Anledningen till att jag slutar nu är på grund av att jag pendlar till jobbet från Borås. Det är med hänsyn till familjen som jag väljer att gå vidare, säger Rasmus Winther.

Sedan 2006 har han jobbat på Eurosport, och blev direkt inslängd i hetluften när Com Hem petade kanalen från sitt analoga grundutbud. Tre år har gått sedan dess och företaget har återigen kommit på fötter med flera nya lanseringar. Mycket tack vare Rasmus Winther, enligt Eurosports vd Amanda Evans.

– Han är en briljant medarbetare och det är väldigt synd att han slutar hos oss, säger hon.

Rasmus Winther kan inte berätta var han kommer att börja arbeta när kontraktet med Eurosport löper ut i oktober, eftersom inget nytt är klart ännu. Någon ersättare till honom har kanalen inte heller hittat än.

– Vi har ingen brådska i dagsläget med att ersätta Rasmus, men vi är i en process nu där vi söker efter en möjlig kandidat. Det viktigaste är att det blir rätt person för jobbet, sen om vi väljer att rekrytera internt eller extern vet vi inte än, säger Amanda Evans.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Eurosport

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.