Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV3 gör dokumentär om Zlatan

Publicerad: 29 april 2008, 12:58

TV3 spelar in en dokumentär om Zlatan Ibrahimovic. Renée Nyberg träffar Inter-stjärnan, som bland annat filmats i sin nya lyxvilla i Malmö. – Att få tillgång till Zlatan på det här sättet är fantastiskt, säger programchefen Anders Knave till Resume.se.


Zlatan. Foto: Aftonbladet Bild.

Zlatan Ibrahimovic har som bekant haft sina duster med svenska medier, men Viasat/TV3 ligger bra till hos Sveriges största fotbollsstjärna.

Nu har programledaren Renée Nyberg fått access till Zlatans liv för en dokumentär som ska sändas inför fotbolls-EM.

TV3:s programchef Anders Knave berättar att kanalen fick möjligheten att göra dokumentären tack vare goda kontakter hos Zlatans sponsor Nike.

Knave säger att han är säker på att helt nya sidor av Zlatan ska komma fram.

– Vi är väldigt nöjda med materialet så här långt. Zlatan har öppnat upp sig och det blir ett färgstarkt porträtt, säger Anders Knave, som säger att TV3 följt Zlatan på flera ställen i Europa.

Expressen skriver att stjärnan bland annat filmats i sin nya lyxvilla på Fridhem i Malmö.

Den Jarowskij-producerade dokumentären som sänds i början av juni kommer att vara en timme lång. Inspelningarna startade för en vecka sedan.

Zlatan Ibrahimovic befinner sig sedan förra torsdagen i Malmö för rehabilitering av knäskadan.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.