Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV3 stoppar penisbilden

Publicerad: 18 maj 2011, 08:08

Efter redigeringskuppen med en inklippt penis har nu TV3 klippt om ”Pluras kök” på TV3 Play. – Penisbilden är borttagen och även reprisen som sänds i natt är penisbefriad, säger presschefen Max lagerbäck till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

TV3Pluras kök

Penisbilden i Pluras kök. Resumé har suddat ut det manliga könsorganet.

Resume.se avslöjade i morse att det i sista avsnittet av ”Pluras Kök” i går plötsligt dök upp ett manligt könsorgan i en bildruta. Tiden är 14:16 in i programmet, och det sker precis mellan kantarellerna och Karl Johan-svampen när Plura och hans gäster lagar mat.

Bilden syns en 24-delssekund – det är 24 bildrutor per sekund så det hela är svårt att hinna uppfatta om man inte fryser bilden.

– Det är ett bus-streck men det ska självklart inte ske, säger TV3:s presschef Max Lagerbäck till Resume.se.

– Jag är övertygad om att det finns en redigerare som vet exakt hur det här har gått till och att tipset som skickats ut till medierna säkerligen ursprungligen kommer från den som gjort det här.

Bland redigerare har det blivit en trend att göra uppmärksammade sortier på senare år. Ett exempel är när en redigerare, som jobbade sista dagen, klippte in sig själv i en bild i Sportbladet.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV3Pluras kök

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.