Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 – "Årets stördaste tv-kanal"

Publicerad: 7 december 2015, 14:44

Gänget från TV4 firar sitt pris.

Foto: Ola Elmquist.

I helgen utsågs TV4 till "Årets stördaste tv-kanal" på "Störd och stolt-galan" som Riksförbundet FUB anordnar.


Ämnen i artikeln:

Anna RastnerTV4

På lördagen arrangerades Störd och stolt galan för första gången i Stockholms Stadshus. Tanken är att uppmärksamma personer och företag som gör bra insatser för samhället. Priserna delas ut av Riksförbundet FUB som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning ska kunna leva ett gott liv.

TV4 var en av pristagarna. De hyllades för program som "I en annan del av Köping", "Trollkarlen från Glada Hudik" och nu senast "Heja Sverige". Juryns motivering lyder:

"Störd och Stolt Galans pris till årets stördaste tv-kanal går i år till en kanal som har modet, och den goda smaken, att på bästa sändningstid gå i bräschen för program som är unika. "En annan del av Köping", "Trollkarlen från Glada Hudik" och nu senast "Heja Sverige" bjuder in hela Sverige till en värld som för få känner till. Grattis TV4."

På TV4 gläds man över priset.
– Vi är fantastiskt glada över den här fina utmärkelsen. Det känns viktigt och hedrande att de program vi gör inte bara uppskattas av en stor del av våra tittare, utan också betyder väldigt mycket för många som kämpar för att ta mer plats i samhället. Jag är mycket stolt över att TV4 kan bidra till det, kommenterar Anna Rastner, programchef.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Anna RastnerTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.