Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 bygger deras lyxvilla

Publicerad: 3 maj 2010, 14:50

TV4 Plus planerar en realityserie om Laila Bagges och Niclas Wahlgrens husbygge på Lidingö. Prislappen för sponsorerna: 500 000 kronor.


Ämnen i artikeln:

Niclas WahlgrenTV4 PlusLaila Bagge

Laila Bagge och Niclas Wahlgren. Foto: Resumé

Planerna på programmet, som ska sändas i höst, avslöjades i gårdagens Expressen. Serien ska sändas i en handfull avsnitt.

- Jag hoppas att det här blir klart inom de kommande veckorna. Vi pratar med produktionsbolaget Titan om en dokumentär dokusåpa. Men vi har inte skrivit på något ännu, säger Anton Glanzelius, programchef på TV4 Plus, till Expressen.

I dag, söndag, skriver Expressen att kostnaden för att få visa upp en egen produkt i programmet är 500 000 kronor.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren får arvode för sin medverkan i tv-produktionen och stora delar av husbygget kommer att kunna finansieras av programmet, uppger Expressen.

Paret uppmärksammades i pr- och sponsringssammanhang när de sålde exklusiviteten till sitt bröllop till Expressen för runt 50 000 kronor, samt även fixade sponsorer till bröllopet.

TV4 Plus, som haft det motigt, jobbar hårt för att få upp tittarsiffrorna.  Anton Glanzelius tillsattes som programchef för att vända den negativa trenden.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.