Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 censurerade Magnus Ugglas björnsnusk

Publicerad: 6 augusti 2013, 07:40

Magnus Uggla

Foto: Pressbild

I säsongsavslutningen av "Lotta på Liseberg" uppträdde Magnus Uggla. I showen förekom muckande nallebjörnar och de mest obscena inslagen ströks. TV4 tillbakavisar att det skulle röra sig om censur.


Ämnen i artikeln:

TV4Lotta på Liseberg

I går var Magnus Uggla en av huvudakterna när sista avsnittet av "Lotta på Liseberg" sändes i TV4. Vid sin sida hade artisten två stora läderklädda björnar, men tittarna fick inte se originalnumret till låten "Nallebjörn" som enligt artisten själv handlar om homosexuella björnar.

– Vi blev censurerade av tv. Annars simulerar ju björnarna bland annat avsugningar. Simulerade avsugningar blev tydligen för mycket, säger Magnus Uggla till Aftonbladet.

TV4:s exekutiva producent Tora Heckscher tillbakavisar att kanalen skulle ha stoppat något inslag.

– Det är en produktion som har åsikter om allt. Allt ifrån kläder till vilka som ska vara här. Det är inte censur. Hade vi velat censurera det hade det inte varit några läderklädda nallar med över huvudtaget, säger hon till Aftonbladet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

TV4Lotta på Liseberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.