Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4: Faran över

Publicerad: 9 augusti 2010, 07:41

TV4 pustar ut – Lotta Engberg är frisk nog för att göra säsongsavslutningen för ”Lotta på Liseberg” i kväll. – Hon tappade rösten och har varit rejält sjuk i veckan. Men hon kommer att köra i kväll, säger Tora Heckscher, exekutiv producent för programmet.


Ämnen i artikeln:

Lotta EngbergLotta på Liseberg

Lotta Engberg, programledare för ”Lotta på Liseberg” i TV4. Foto: Stefan Karlberg.

Lotta Engberg tappade rösten förra veckan och rubrikerna har varit braskande – det har talats om ”krismöten” och ”panik” på TV4 inför säsongsavslutningen av programmet.

Men nu kan kanalen andas ut – Lotta Engberg kommer att kunna genomföra programmet.

– Vi behöver ingen plan B. Hon kommer att kunna vara med i kväll. Det känns jättebra. Sedan får vi se hur mycket hon kommer att använda rösten i allsångerna, säger Tora Heckscher till Resume.se.

”Lotta på Liseberg” har haft en stark sommar och tittargapet till konkurrenten ”Allsång på Skansen” har minskat. Avståndet mellan programmen var rekordlitet – 452 000 tittare – sista veckan i juli.

– Men ”Allsång på Skansen” går ju på tisdagskvällarna. Jag kollar mest siffrorna för måndagarna och de program som konkurrerar med oss då. Där har vi varit störst och starkast, säger Tora Heckscher och fortsätter:

– Den här sommaren har varit fantastisk för programmet och Lottas programledarskap blomstrar i TV4.

Men framtiden för programmet är oklar.

– Vi har inte pratat om det än. Det gör vi när säsongen är slut, säger Tora Heckscher.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.