Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 gör en pudel

Publicerad: 18 maj 2011, 12:33

TV4 la upp klipp på den unge medarbetarens mindre lyckade debutsändning. Efter uppmärksamheten och att medarbetaren själv vädjat till TV4 har nu kanalen tagit bort klippet.


Ämnen i artikeln:

TV4

Bild från klippet.

TV4 väljer nu att ta bort klippet den unge medarbetarens debutframtrände som tidigare låg uppe på kanalens egna sajt. Detta efter att TV4:s agerande uppmärksammats av bland annat Resume.se. Dessutom har killen själv vädjat till kanalen att ta bort klippet.

Gunnar Gidefeldt, kommunikationsdirektör för TV4-gruppen:

– Jag har inte kommit åt min dator på hela dagen och har inte sett klippet själv. Jag måste se det för att kunna kommentera, säger han till Resume.se.

Det var TV4:s pressinformatör Erik Sidung som tipsade medierna tidigare i dag. Så här skrev han i mejlet som han skickade ut:

Hej!

Hoppas allt är bra med dig!

I morse hade vi en kille som gjorde sin första trafikrapportssändning och han var så fruktansvärt nervös, kolla in slutet när han tror att de gått ur sändning:

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna?title=trafikrapporten_dar_allt_gar_fel&videoid=1647308

Lite småroligt, kan säkert fixa en liten intervju med killen om du vill!

Hörs!

ERIK SIDUNG
Pressinformatör

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.