Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 gör ny sastning med Ernst – i Toscana

Publicerad: 2 juni 2014, 08:20

Ernst Kirchsteiger

Foto: Cecilia Möller/TV4

Vi känner igenom honom från "Sommar med Ernst". I höst påbörjar inspelningen av en helt ny programserie med Ernst Kirchsteiger i TV4 som får namnet "Ernst i Toscana".


Ämnen i artikeln:

Ernst KirchsteigerTV4

I programserien får tittarna följa med Ernst Kirchsteiger till gården i Toscana som hoppas få pensionera sig på. Det folkkära tv-ansiktet är nyinflyttad och det är det nu upp till honom att hitta sitt Toscana för att kunna svara på frågan om vem Ernst i Italien egentligen är.  

– Det ska bli så fantastiskt roligt att utforska och söka efter Toscanas själ på ett personligt plan i mitt nya program. Jag vill försöka hitta kärnan i Toscana och se dess olika ansikten. Men kanske främst få svar på vad det är som gör att jag går igång och känner så starkt för denna plats, varför jag bara måste vara i Toscana, säger Ernst Kirchsteiger i ett pressmeddelande.  

För att bestämma vilken måltid han ska laga i de respektive fem avsnitten tar han avstamp i sina egna föreställningar om vad Toscana är och det blir även avsnittens teman.  

– Jag har länge velat se mer av Ernst och det här programmet tror jag blir ett där vi får komma honom närmare som människa och ta del av en mer filosoferande Ernst. Tittarna älskar hans sommar- och julprogram och jag tror att detta kan komplettera dem på ett nytt och spännande sätt, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4 i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ernst KirchsteigerTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.