tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 hyllas för nya lördagsunderhållningen

Publicerad: 25 oktober 2010, 09:18

Efter en svacka med floppen "Dansfeber" är TV4 tillbaka på allvar på lördagskvällarna med nya formatet "Så mycket bättre". Programmet hyllas – och för produktionsbolaget Mastiff innebär det upprättelse efter en tung period.

Ämnen i artikeln:

Så mycket bättreMastiffTV4

MH

Magnus Helander


"Så mycket bättre"-gänget: Petter, September, Christer Sandelin, Di Leva, Plura, Lill-Babs och Lasse Berghagen. Foto: Linus Hallsénius.

”Så mycket bättre” är något av TV4:s svar på SVT:s "Stjärnorna på slottet" – en stor lördagssatsning där kända artister tolkar varandras låtar, umgås och berättar sina livshistorier.

Premiärprogrammet fick toppbetyg av tittarna i omröstningarna på Aftonbladet.se och Expressen.se, och även krönikörer strör lovord över formatet och kändiskonstellationen Petter , Petra "September" Marklund, Christer Sandelin, Thomas di Leva, Plura, Lill-Babs och Lasse Berghagen.

– Frågan är om inte "Så mycket bättre" är TV4:s bästa helgunderhållning detta årtusende, skriver Aftonbladets tv-krönikör Jan-Olov Andersson, som menar att programmet har "skratt, tårar, underbar musik och en härlig ton och värme".

Det återstår att se var tittarsiffrorna landar, men för såväl TV4 som produktionsbolaget Mastiff är det redan en revansch. TV4 har haft klena lördagar tidigare i höst med kritiserade tittarfiaskot "Dansfeber". Mastiff har haft en tung period med nedläggningen av den planerade missbrukarsåpan "Celebrity Rehab", och kostsamt byggstrul på inspelningarna av "Paradise Hotel", som dessutom haft en svag start i TV6.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev