Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"TV4 måste be om ursäkt"

Publicerad: 6 oktober 2009, 06:34

Idag avgick Staffan Thorsell som ordförande för Hammarby Fotboll efter hot. TV4:s Robert Perlskog menar att Thorsell har ett ansvar för huliganernas framfart efter sin tid som chefredaktör på Expressen. Nu kräver nuvarande chefredaktören Thomas Mattsson en ursäkt från TV4 för inslaget.

Ämnen i artikeln:

Thomas MattssonRobert PerlskogExpressenTV4Staffan Thorsell

TR

Tobias Rydergren


Thomas Mattsson kräver en ursäkt från TV4.

Staffan Thorsell meddelade idag i ett öppet brev att han hoppar av som ordförande för Hammarby Fotboll efter bara tre månader på posten. Anledningen är att han känner sig hotad av föreningens supportrar.

När TV4 idag rapporterade om händelsen gav kanalen Staffan Thorsell, Expressen och Aftonbladet en del av skulden för att huliganerna växt sig så starka. Som exempel tog reportern Robert Perlskog upp att kvällstidningarna publicerat anonyma sms och att Aftonbladet hade egna fanssidor i Sportbladet.

Den här vinkeln får Thomas Mattsson på Expressen att se rött. Han kallar inslaget för ett lågvattenmärke och kräver en ursäkt av TV4 i Nyheternas kvällsändning.
”  Att anklaga Staffan Thorsell, Expressen och Aftonbladet för huliganernas hot mot Hammarbys ledning är bisarrt”, skriver Mattsson i sin blogg.

Han anser också att både Expressen ochg Aftonbladet lagt ner betydligt större reuser på att granska huliganerna än Robert Perlskog och hans kollegor.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev