Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 News klart för marknätet

Publicerad: 14 juni 2012, 12:47

TV4 News har fått sändningstillstånd för det digitala marknätet.

TV4 News har fått tillstånd att sända i marknätet. Detta står klart efter att Myndigheten för radio och tv idag offentliggjort vilka som får sändningstillstånd i det digitala marknätet.


Ämnen i artikeln:

Göran EllungTV4 News

–  Det är en glädjande nyhet att vi redan sex månader efter starten  av TV4 News får tillstånd att sända i det digitala marknätet. Det visar  på kraften i den nyhetskanal vi startat och också att Myndigheten för  radio och tv delar vår syn på hur viktigt det är att göra en dygnet  runt-sänd nyhetskanal tillgänglig för alla i marknätet, säger  Nyhetsbolagets vd Göran Ellung i en kommentar.

50 procent av de svenska hushållen har idag möjlighet att se TV4 News.

Kanalen  finns tillgänglig via Canal Digital, Com Hem, Bredbandsbolaget, Tele 2  och 3. TV4 News finns även tillgänglig via nätet samt mobilt genom TV4  Play.

Det nya sändningstillståndet börjar gälla från och med den 1  januari. Nyhetsbolaget har inlett diskussioner med statligt ägda  Boxer om hur snabbt man kan komma ihång med sändningarna.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Göran EllungTV4 News

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.