Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 och Jarowskij i storaffär

Publicerad: 3 december 2010, 16:08

Som Resume.se tidigare rapporterat har produktionsbolaget Jarowskij fått i uppdrag att göra två nya dramakomediserier. Enligt uppgift har Jarowskij ingått en storaffär med TV4: – Vi kommenterar aldrig sådant här, utan jag får hänvisa till tv-kanalerna, säger Pontus Edgren, vd på Jarowskij.


Ämnen i artikeln:

SolsidanTV4Jarowskij

Foto: Andreas Elgstrand.

Inspelningarna till uppföljaren av succén Solsidan är precis klara. Efter succén har humorserier blivit hetare än hetast. Som Resumé tidigare har avslöjat har Jarowskij fått i uppdrag att göra två nya dramakomediserier.

– De två nya humorserierna som vi ska göra ska sannolikt spelas in nästa år – de är i princip samma storlek, kanske ändå något mindre än Solsidan – men ändå stora produktioner för att vara humorproduktioner, sa Pontus Edgren till Resume.se den 21 oktober.

Enligt uppgift till Resume.se har Jarowskij ingått en storaffär med TV4-gruppen.

Pontus Edgren vill inte kommentera uppgifterna:
– Jag får hänvisa till kanalerna. I det här fallet kan jag av naturliga skäl inte hänvisa till någon specifik tv-kanal, utan jag får hänvisa till TV4:s programavdelning och pressavdelning, Kanal 5:s programavdelning och pressavdelning et cetera.

Du nämnde ändå TV4 först?
– Jo, men det behöver inte betyda något.

TV4-gruppens kommunikationsdirektör, Gunnar Gidefeldt, vill inte kommentera Resumés uppgifter, utan hänvisar till programchefen Fredrik Arefalk.

Resume.se har sökt Fredrik Arefalk utan resultat.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

SolsidanTV4Jarowskij

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.