Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”TV4 Plus har obviously problem”

Publicerad: 23 oktober 2009, 10:47

Från miljonpublik på storsatsningar i TV4 till tittarfiasko i undanskymda TV4 Plus. – Det går dåligt, vad ska jag säga, det är inte lätt att lyckas på den kanalen, säger Carolina Gynning, programledare för ”Dagens man”.

Ämnen i artikeln:

Carolina GynningTV4 PlusFredrik ArefalkTV4

MH

Magnus Helander


Carolina Gynning. Foto: Julie Nilsson.

Carolina Gynning har varit programledare för storproduktioner som ”Stjärnor på is” och ”Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show”.

Nu leder hon den inte lika kända dejtingshowen ”Dagens man” som sänds på onsdagkvällar 21.00 i TV4 Plus. Avsnittet i går hade 88 000 tittare, programmet veckan innan 50 000 tittare.

– Det är en tuff utmaning att ha ett program i TV4 Plus. Kanalen har obviously problem, man har svårt att locka tittare. Mitt program är ändå ett av de som går bäst. Kolla på Kattis Ahlströms program, hon har det också jättekämpigt, säger Carolina Gynning till Resume.se och fortsätter:

–  Allt annat jag gör blir succé. Min bok ligger etta på Bokus, min parfym ligger etta hos Kicks och Åhléns när jag har vernissage säljer tavlorna slut direkt. Det har aldrig gått så här bra för mig som varumärke, men på TV4 Plus är det väldigt svårt att lyckas, säger Carolina Gynning.

Annars är hon nöjd med programmet.

– Programmet är skitbra och jag är jättenöjd med min egen insats. Sedan vet jag också att det här är en port på vägen, jag vet att jag kommer att få leda andra program på TV4 framöver. TV4 ska satsa stenhårt på mig i fortsättningen, säger hon utan att avslöja mer om kommande satsningar.

Resume.se har sökt programchefen Fredrik Arefalk.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev