Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 polisanmält

Publicerad: 18 mars 2010, 16:02

Eva Huslén brukar både titta och spela på TV4:s program Let’s Dance. Men nu polisanmäler hon TV4. – Har man en jury i TV4 som fuskar och inte röstar ärligt, så är det dags att lägga ner programmet säger Eva Huslén till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelLets danceTV4

Willy Björkman och Charlotte Sinclair i Let's Dance. Foto: Andreas Lundberg/TV4

Willy Björkman skulle som vanligt bli sågad av juryn i Let's Dance. Men poängen öste överraskande över Björkman. Förklaringen kom i Expressen dagen därpå:
– Får han låga betyg så ringer folk och stödjer honom. Nu ska Willy åka hem, sa Tony Irving i Expressen.

För Sakarias Phil och Eva Huslén, innebar det att de förlorade 1 000 kronor på sitt vad hos Svenska Spel, där de spelat på att Willy skulle få bottenpoäng i Let's Dance.

– Det här är fusk från TV4. Juryn har fuskat och beviset finns genom Tony Irvings erkännande i Expressens. TV4 nonchalerar oss och försöker förklara bort det här men vi har bevisen, säger Eva Huslén.

Nu agerar även Svenska Spel och sätter in extra bevakning mot programmet:
– Polisanmälan mot TV4 och Let's Dance är allvarligt. Vi kommer från Svenska Spels sida se över programmet och även den reklamation som inkommit till oss i samband med detta, säger Staffan Rehnström, chef för oddssättning på Svenska Spel.

Daniel Nilsson

Ämnen i artikeln:

Svenska SpelLets danceTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.