Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 rensar tablån

Publicerad: 24 februari 2009, 12:31

Expressen hade scoopet om förlovningen mellan kronprinsessan och Daniel Westling. Men nu jobbar de andra medierna ikapp. TV4 rensar tablån hela eftermiddagen och kommer även att göra förändringar i kvällens sändningar.


Ämnen i artikeln:

Göran EllungTilde de PaulaKronprinsessan VictoriaTV4

Tilde de Paula är programledare för kvällens extrainsatta program. Foto: Andreas Lundberg/TV4

TV4 kommer att göra en extrasändning som börjar 12.45 och sträcker sig till 18.00 ikväll.
– Vi rensar TV4:s tablå under eftermiddagen och lyfter in Nyhetskanalen i stället. Det ger en fylligare sändning än att göra extrainsatta nyhetsprogram, säger programdirektör Göran Ellung.

Klockan 18 kommer TV4 att sända ett extrainsatt program som kommer att ledas av Tilde de Paula. En stor del av nyhetssändningen klockan 19 kommer också att vikas till nyheten om förlovningen. För de tittare som inte kan få nog visar TV Plus även ett extraprogram mellan 20 och 21 om kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.

Är den här nyheten verkligen av den digniteten?
– Ja, det är en nyhet som det spekulerats i länge. Det finns ett stort intresse hos våra tittare.

SVT har redan sagt att de vill sända bröllopet. Vad säger ni?

– Det är en självklarhet att vi vill sända bröllopet. Jag tror att det kan bli en poolvariant, där vi jobbar gemensamt med SVT. Det kommer sannolikt bli parallella sändningar.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.