Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4:s Baryard-bluff

Publicerad: 30 maj 2011, 11:54

I lördagskväll gick programmet ”Kvällen är din” där diabetessjuka Denice från Viserum fick träffa hästhopperskan Malin Baryard. I slutet av programmet fick Denice ”Malin Baryard”-grejer av programledaren Martin Stenmarck. Men de var falska. – De borde ha frågat mig. Vad ska mina sponsorer säga?, säger Malin Baryard till Expressen.


Ämnen i artikeln:

Martin Stenmarck

Från "Kvällen är din" i lördags när Martin Stenmarck delar ut "Malin Baryard"-grejer till diabetessjuka Denice.

De hästprylar som Martin Stenmarck gav till diabetessjuka Denice från Viserum i TV4:s "Kvällen är din" i lördags visade sig inte alls vara en gåva från Denice idol, Malin Baryard.

Grejerna som Denice fick var både billigare och av sämre kvalitet än den utrustning som proffshopperskan använder. Trots detta sa man i programmet att de var en gåva från Malin Baryard och att det var exakt samma utrustning som hon brukar använda.

– Det var det inte alls, de borde ha frågat mig. Det är ju lite känsligt, för vad ska mina sponsorer säga?, säger Malin Baryard till Expressen.

I lördags skrev Malin Baryard även ett twitterinlägg om händelsen: ”I TV4s Kvällen är din, delade man precis ut "Malin Baryard-grejer". Jag kände inte igen nåt, varken märkena eller prylarna.”

Resume.se har sökt Malin Baryard och TV4:s projektledare för "Kvällen är din".

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Martin Stenmarck

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.