Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4:s vd kör Nyhetsmorgon med Daniel Ek

Publicerad: 10 augusti 2016, 11:33

Daniel Ek ska intervjuas av Casten Almqvist.

Foto: Montage

Casten Almqvist lämnar vd-stolen och tar plats i morgonsoffan – ska intervjua Spotifys medieskygge grundare.


Ämnen i artikeln:

TV4 Nyhetsmorgon

SVT:s förre vd Eva Hamilton brukade varje år programleda Gomorron Sverige. I fjol tog TV4-vd:n Casten Almqvist och gjorde samma sak då han ledde Nyhetsmorgon för första gången. På lördag är det dags igen – och det är inte vilka gäster som helst som kommer på besök.

Spotify-grundaren Daniel Ek ställer ytterst sällan upp i mediala sammanhang – men i helgen dyker han upp i rutan hos TV4.
– Han kommer att berätta om sin osannolika resa från Rågsved till där han är idag. Daniel och jag kommer även att prata om den viktiga balansen mellan innehåll och teknik, dvs samma fråga som vi jobbar med här på TV4, säger Casten Almqvist i en kommentar.

Dessutom kommer makarna Kjell-Olof Feldt och Birgitta von Otter för att berätta om deras bok om vägen ut från alkoholism och medberoende. Utrikeskorrespondenten Samir Abu Eid dyker också upp för att ge sin bild av läget i Turkiet.
– Förra sommaren fick jag en utmaning av chefen för Nyhetsmorgon, Margaretha Zachrisson om att hoppa in. Det visade sig vara fantastiskt kul att få jobba ihop med de proffsiga kollegorna på redaktionen och i studion. Lärorikt att på djupet få ta del av vardagsarbetet och därmed inse vilken väloljad maskin Nyhetsmorgon är, säger Casten Almqvist.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

TV4 Nyhetsmorgon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.