Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 snor Pluras producent från MTG

Publicerad: 28 augusti 2013, 07:21

TV4 har anställt tre nya exekutiva producenter varav en är Joel Bendrik som producerat Pluras kök för MTG.


Ämnen i artikeln:

MTGTV4

Helena Hanberger, Joel Bendrik och Hans Abrahamsson är nya exekutiva producenter på TV4 från och med i höst. Alla tre har gedigen erfarenhet från tv-branschen och har under många år utvecklat och producerat program och stora tv-format på några av Sveriges största bolag.

– Helena, Hans och Joel är fantastiska tv-makare och jag är mycket stolt och glad över att nu kunna knyta dem till TV4:s programavdelning, säger Fredrik Arefalk, programchef, TV4.

Helena Hanberger har under våren arbetat som exekutiv producent på TV4, innan dess kommer hon närmast från ITV Studios Nordic. Helena har arbetat med produktioner som Halv åtta hos mig, Klockan åtta hos stjärnorna, Floorfiller och Vi äter oss till döds. Hon har tidigare arbetat på bolag som Titan, Talpa, Nordisk film, Meter och Strix.

Hans Abrahamsson har utvecklat och producerat tv-program som Sommarkrysset, Högsta Domstolen, Dansbandskampen och Fredag hela veckan samt evenemang och webbproduktioner. Han kommer närmast från Nordisk Film TV men har även arbetat på bolag som Baluba, Meter och Endemol.

Joel Bendrik har under många år arbetat på MTG där han verkat som exekutiv producent för bland annat Pluras kök, Patrik möter, Ensam mamma söker, Superstars, Design Simon och Tomas, Erik & Mackan och Du är vad du äter. Han har tidigare arbetat på ZTV där han producerade program som FCZ.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

MTGTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.