Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 startar grävgrupp

Publicerad: 11 april 2008, 07:58

En ny grävgrupp ska stärka TV4:s politiska bevakning inför valet 2010.
– Den politiska grävgruppen stärker TV4:s redan omfattande politiska bevakning, säger Fredrik Lundberg, chef för TV4:s faktaavdelning.


TV4 vässar den politiska bevakningen med en ny grävgrupp med fokus på regeringen Reinfeldt och oppositionen, samt även på bland annat lobbyingföretag och hur de påverkar de politiska besluten.

Den nya politiska grävgruppen består av den politiska reportern Ann Tiberg, som återkommer till TV4 efter en sejour på Sveriges Radio, den politiska reportern Helena Gissén, samt Jonas Alsgren, som jobbat på TV4:s Kalla fakta, TV4 Nyheterna och Sveriges Radio.

– Det är fantastiskt roligt att redan nu inleda en offensiv när det gäller den politiska granskningen inför valet 2010. Den politiska grävgruppen stärker TV4:s redan omfattande politiska bevakning, säger Fredrik Lundberg, chef TV4:s faktaavdelning, i en kommentar.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.