Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV4 utökar Köket

Publicerad: 31 mars 2016, 10:29

Paolo Roberto.

Foto: TV4

Nu lägger TV4 ytterligare krut på matlagning – både i tv-rutan och i digitala kanaler.


Ämnen i artikeln:

Paolo RobertoTV4 Nyhetsmorgon

Kökets middag och Kökets baktips är namnen på de nya matprogrammen som ska sändas i samband med Nyhetsmorgon i TV4. Bakom recepten kommer tunga namn från matvärlden stå, bland andra Tommy Myllymäki, Siri Barje, Roy Fares och Paolo Roberto. De hoppas kunna inspirera och underlätta i vardagen när det kommer till matlagning.

– Jag brinner verkligen för att hjälpa folk att laga en god och enkel mat. Det är kring middagsbordet man blir en familj, säger Paolo Roberto i ett meddelande.

Förutom att matlagningen kommer synas i tv-rutan kommer man även få ta del av tips och recept på Kökets sida och sociala medier.

– Det blir ett kretslopp mellan sajt och program för att förmedla tips och recept på ett enkelt och smidigt sätt till våra användare. Vi vill att de ska kunna gå från inspiration till handling på ett enkelt och lustfyllt sätt, oavsett tid och plattform, säger Camilla Everberg, affärsområdeschef mat, TV4-Gruppen.

Louise Lindberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.