Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

TV7 blir TNT7

Publicerad: 22 februari 2011, 10:20

Den 22 mars byter TV7 namn till TNT7. Serier som Weeds, Men in trees och Studio 60 on the Sunset Strip kommer sändas under våren.  Kanalens utseende och programinnehåll kommer att förändras men i fokus står fortfarande långfilmer, komedier och livsstilsprogram.


Ämnen i artikeln:

TV7

Turner Broadcastings uppköp av mediekoncernen MMG, där även NonStop Television ingår är början till lanseringen av TNT7. Detta blir även premiären för TNT i Sverige, innan har man sänt till stora delar av USA, Spanien, Tyskland och Turkiet.

Premiärfilmen den 22 mars blir Bara en dag med Ethan Hawke och Julie Delpy i huvudrollerna. Det blir en del nyheter under hösten, men innan dess väntar serier som Men in Trees, Party Down, Weeds, Studio 60 on the sunset strip och Gravity.

– Det är nu det börjar synas att NonStop Television har blivit en del av världens största mediekoncern. Med TNT som förnamn till 7:an har vi starkare muskler och fler möjligheter att leverera serier och filmer av toppkvalitet till våra tittare. Vi har noga undersökt vad de skandinaviska tittarna vill ha och vi är övertygade om att TNT7 kommer att bli mångas nya favoritkanal med en stark line-up av det bästa från drama och komedivärlden, säger Ignas Scheynius, vd på NonStop Television, i en kommentar.

Pauline Hendered

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV7

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.