Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Två av tre väljer Hussfelt

Publicerad: 10 juni 2008, 13:38

Robert Perlskog, 52, kommenterar de hetaste matcherna i EM – Sveriges matcher och finalen. Men stjärnskottet Jesper Hussfelt, 34, är populärare hos tittarna, enligt en omröstning på aftonbladet.se. – Vi har lagt en plan om hur Robert och Jesper ska kommentera, och den planen ligger fast, säger TV4:s sportchef Hans Pekkari till Resume.se.


Jesper Hussfelt och Robert Perlskog är TV4:s kommentatorer under EM. Foto: TV4.

TV4 har två kommentatorer under EM – Robert Perlskog och Jesper Hussfelt.

Perlskog, med Jens Fjellström/Magnus Hedman som bisittare, har rutin i massor. Han har kommenterat de stora mästerskapen sedan 1998 och har även tilldelats de största matcherna under årets EM. Perlskog gjorde exempelvis öppningsmatchen och kommenterar bland annat även Sveriges matcher samt finalen.

Jesper Hussfelt, med Pontus Kåmark som bisittare, gör debut i riktigt stora sammanhang – Resume.se har tidigare berättat om hans schema under EM.

Hittills har det gått bra för Hussfelt. Riktigt bra, till och med.

I en omröstning på aftonbladet.se om vem läsarna föredrar – Perlskog eller Hussfelt – får Hussfelt 67 procent av rösterna. Drygt 8 000 personer har deltagit i omröstningen.

– Vi vet att både Jesper och Robert är populära och båda har många supportrar. Jesper har en stark förankring genom att han gjort mycket toppfotboll från Serie A. Robert har en fantastisk erfarenhet och känsla, säger Hans Pekkari.

Men Hussfelt är populärare i den här omröstningen. Kan ni komma att ändra i planeringen?
– Nej, vi har lagt en plan om vilka matcher Robert och Jesper ska kommentera och den planen ligger fast.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.