Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Unni Jerndal gör comeback i rutan

Publicerad: 28 november 2008, 14:41

En TV4-profil gör comeback i rutan. Unni Jerndal återvänder till sitt jobb som programledare och biträdande chef för Ekonominyheterna. – Det känns kanon, säger hon till Resume.se.


Unni Jerndal. Foto: Resumé.

Nyhetsankaret Unni Jerndal gick förra hösten vidare till ett vikariat som personalchef för TV4:s aktualitetsavdelning.

Men längtan tillbaka till journalistiken var stark och snart får tittarna se henne i rutan igen. Unni Jerndal återtar sitt gamla jobb som programledare för Ekonominyheterna där hon även är biträdande chef.

– Jag har haft förmånen att göra något annat ett tag och det har varit jättespännande. Men jag längtar tillbaka till journalistiken. Det känns kanon att komma tillbaka, säger Unni Jerndal som säger att hon varit sugen på att hoppa in under höstens finanskris.

Comebacken dröjer dock till månadsskiftet januari/februari.

För några år sedan hamnade Unni Jerndal, enligt Expressen, i ett jättebråk med kollegan Anna Lindmarker efter en ”hårsprejsattack”. Expressen citerade en källa som sa att ”smockan hängde i luften” i studion.

Kan du jobba ihop med Anna Lindmarker?

– Ja, det går jättebra. Du ska inte tro allt du läser i tidningarna.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.