Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Uppåt för Humorgalan

Publicerad: 2 maj 2012, 09:43

Humorgalan i TV4 hämtade sig efter fjolårets katastrofsiffror.


Ämnen i artikeln:

TV4

I fjol gjorde Humorgalan ett bottennapp med rekordlåga 395 000 tittare. Programmet krockade då med SVT:s Mästarnas mästare.

I går gick det bättre. Galan noterades för 824 000 tittare, enligt MMS. Det är dock inte i närheten av nivåerna i galans barndom. När Humorgalan sändes för första gången 2003 tittade 1,4 miljoner.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson var en av kändisarna på plats på Berns. Han har noterat kritiken mot att humor blandas med det allvarliga temat och att det är ett kändisjippo.

– Jag ser att denna blandning ifrågasätts i sociala medier, och kanske är  det – efter tio år med ”Humorgalan” – läge att tänka nytt till nästa år.  Men samtidigt. Livet är både gråt och skratt, och så är också en  kvällstidnings innehåll. Kanske är det därför som vi kan blanda våra  reportage de senaste dagarna från Ghana, Vietnam, Malawi, Indien och  Bulgarien med festen från Berns, skriver Thomas Mattsson i sin blogg.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.