Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Värre än rövgänget från Kändisdjungeln"

Publicerad: 8 januari 2010, 14:01

Startfältet i Kanal 5:s storsatsning ”Vinterspelen” får kraftigt underbetyg av Alex Schulman. – Det här är värre än rövgänget från Kändisdjungeln. Det här är otroligt. Det här är härskarrövgänget. Rövgänget numero uno. The mother of all rövgängs på jorden, säger han till Resume.se.


Harald Treutiger, Fredrick Federley och Richard Herrey är några av deltagarna i Kanal 5:s Vinterspelen. Foto: Resumé.

I höstas fick TV4 hård kritik för att kanalen inte lyckats samla ihop ett tillräckligt intressant startfält i Kändisdjungeln.

Aftonbladets krönikör, programledare och bloggare Alex Schulman, som själv tackade nej till att medverka, menade då att TV4 samlat ihop ett ”riktigt rövgäng”.

I dag avslöjade Aftonbladet flera av deltagarna i Kanal 5:s ”Vinterspelen”: Harald Treutiger, Fredrick Federley, Richard Herrey, Magnus Bäcklund, Musse Hasselvall, Glenn Hysén, Hasse Brontén, Malin Ewerlöf Krepp, Karin Myrenberg och Denise Lopez.

– Det är våra förstaval rakt av, en bra mix mellan olika genrer av kändisar. Vi är riktigt nöjda, säger Kanal 5:s programchef Lars Beckung.

Ännu återstår några namn, de kommer att presenteras löpande, enligt Kanal 5.

Resume.se kontaktade Alex Schulman för att höra vad han säger om klassen på Vinterspelen-deltagarna. Och han är inte nådig:

– Det här är värre än rövgänget från Kändisdjungeln. Det här är otroligt. Det här är härskarrövgänget. Rövgänget numero uno. The mother of all rövgängs på jorden, säger han till Resume.se och fortsätter:

– Om någon stöter på rövgänget från Kändisdjungeln, kan ni hälsa att de ska komma tillbaka. Hälsa att allt är förlåtet.

Lars Beckung kontrar:

– Att han säger så kan bero på att han är upprörd för att att han inte fick vara med i programmet. Jag har hört ryktesvägen att han ville vara med, men han är inte tillräckligt känd och han har inte heller fysiken för det.

Alex Schulman:

– Hur fan i helvete har han fått reda på det? Det är ju fan vad det läcker från den där jävla skitkanalen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.