Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Vd och programledare

Publicerad: 6 december 2010, 09:12

Pontus Gårdingar har rivstartat som vd för Prosienben-ägda tv-produktionsbolaget Snowman. Nu etablerar sig bolaget även i Danmark. Samtidigt är Gårdinger öppen för att fortsätta programledarkarriären, vid sidan av vd-jobbet.


Ämnen i artikeln:

SnowmanPontus Gårdinger

Pontus Gårdinger. Foto. Resumé.

Snowman ska etablera sig i hela Norden.

I förra veckan presenterades den första produktionen – en liveshow för systerbolaget Kanal 5 med illusionisten Uri Geller.

Nu har Snowman även inlett Danmark-satsningen. Bolaget har rekryterat ett management-team från Nordisk Film: Rasmus Steentoft, MD, Lars Fønss, produktionschef, och Michael von Würden, tv-chef.

Pontus Gårdingar är mycket nöjd med rekryteringarna, men vill ännu inte avslöja någon produktion för den danska marknaden.

Samtidigt fortsätter rekryteringsprocessen för den svenska delen.

Snowman har funnits i en månad och Pontus Gårdinger har mycket att stå i som vd. Men han har inte lagt ner programledarkarriären. Just nu är han programledare för "Vem kan slå Filip & Fredrik?" i Kanal 5 och det kan bli mer Gårdinger i rutan även framöver.

– Men då ska det vara något som passar utomordentligt väl. Det är inget som är högprioriterat just nu, säger han till Resume.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

SnowmanPontus Gårdinger

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.