Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Vi jobbar gärna med henne i framtiden"

Publicerad: 18 juni 2010, 11:21

Hon kom till kanalen ifrågasatt och oprövad i så stora sammanhang. Ebba von Sydow har vunnit chefernas gillande som programledare för SVT:s bröllopsbevakning. Nu öppnar företaget för en fortsättning. – Vi är jätteglada med det Ebba gör och har gjort för oss, säger Anders Hvidfeldt presschef på SVT.


Ämnen i artikeln:

Ebba von SydowSVTBröllopet

Ebba von Sydow kom till SVT från Bonnier Tidskrifter där hon varit inblandad i ett modeprojekt som aldrig lyfte från marken.

I Expressen talade hon ut om hur hon grät på toaletten efter att ha ifrågasatts av kollegor på nya jobbet på public servicekanalen.

Men hon kom igen. Ebba von Sydow har lett bröllopsbevakningen och nått ut till en miljonpublik. På SVT är man mycket nöjda med hennes insats.

Anders Hvidfeldt börjar med att säga att man från SVT:s sida aldrig brukar kommentera vad som ska hända framöver men erbjuder ändå en ledtråd kring framtiden.
– Vi jobbar gärna med henne i framtiden, men det finns absolut inget bestämt.

Ove Gustafsson

Ämnen i artikeln:

Ebba von SydowSVTBröllopet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.