Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Vi kommer ligga över 1,2 miljoner utan problem”

Publicerad: 5 januari 2012, 12:40

Petter.

Foto: TV4.

Trots en massiv kommunikationsinsats blev det en blygsam premiärsiffra för The Voice – 830 000 tittare. Men artisten Petter, som medverkar i programmet, tror på en vändning.


Ämnen i artikeln:

The VoicePetterTV4

830 000 tittare, med en rating i målgruppen på 9,2 procent. Det är siffrorna efter TV4:s premiär av storsatsningen The Voice.

TV4 vann sloten i sin målgrupp, men hade hoppats på fler tittare. Tittarsiffran ligger flera hundra tusen tittare under snittet för TV4 på 20-sloten.

Rapparen Petter, som är en av coacherna i programmet tillsammans med Magnus Uggla, Carola och Ola Salo tror stenhårt på formatet.

– Det var en bra start och jag är övertygad att när den här skutan är helt i sjön så ligger vi över 1,2 miljoner tittare utan problem. Om man tittar på hur det såg ut på twitter igår kväll så var det nästintill bissart mycket snack om programmet, där jag och Magnus Uggla låg på ganska hårt för att uppmärksamma sändningen.

– Det är min fulla övertygelse nu att vi kommer växa enormt med tiden. Det är ju TV4, säger Petter till Resume.se.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

The VoicePetterTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.