Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Vi måste ha betänketid"

Publicerad: 3 maj 2010, 14:55

Laila Bagge, som haft möte med TV4 i dag, kommenterar nu läget i förhandlingarna om realityserien som ska visa husbygget på Lidingö: – Vi måste ha en betänketid innan vi kan tacka ja eller nej.


Ämnen i artikeln:

Niclas WahlgrenTV4 PlusLaila BaggeTV4Anton Glanzelius

Laila Bagge. Foto: Julie Nilsson.

Resume.se avslöjade tidigare i dag att Laila Bagge och Niclas Wahlgren satt i möte med TV4:s biträdande presschef Camilla Filipsson och programchefen för TV4 Plus, Anton Glanzelius.

På mötet diskuterades planerna på realityserien om parets husbygge, samt gårdagens Humorgala där paret häcklades av David Hellenius. Bagge och Wahlgren tog illa vid sig av skämten, enligt vad Resume.se erfar.

Det har vällt in artikelkommentarer på Laila Bagges blogg, och nu kommenterar hon läget:

– Just nu spekuleras det vilt i olika medier om vårt husbygge och att göra ett eventuellt TV-program samt hur ett sådant erbjudande enligt medierna skulle kunna se ut. Man ska inte tro på allt som står i tidningarna. Vill bara påpeka återigen att vi fortfarande inte har fattat något beslut, utan vi hanterar detta på samma sätt som vi hanterar andra erbjudanden vi får. Dvs vi måste ha en betänketid innan vi kan tacka ja eller nej, skriver hon i sin blogg.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.