Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Viaplay på Playstation 3

Publicerad: 12 oktober 2012, 06:47

Streamingtjänsten Viaplay gör det nu möjligt att ta del av dess utbud dels på spelkonsolen Playstation 3 samt som "download-to-go".


Ämnen i artikeln:

Viaplay

Samarbetet innebär att Viaplay kommer kunna erbjuda Playstation  Plus-användare med Viaplay-abonnemang obegränsad tillgång till Viaplays  utbud av tv-serier, filmer och direktsänd sport, direkt i en  internetuppkopplad Playstation 3.

– Vi är mycket stolta över samarbetet med Sony. Som Nordens ledande  onlinetjänst känns det både naturligt och spännande för oss att kunna  erbjuda Viaplays innehåll på en ledande spelkonsol och fortsätta utöka  tjänstens tillgänglighet, säger Niclas Ekdahl, vd på Viaplay i en  kommentar.

Samarbetet med Sony är det senaste steget i Viaplays satsning för att  utöka räckvidden och göra tv, film och direktsänd sport tillgänglig för  så många människor som möjligt. Sedan tidigare finns Viaplay på PC och  Mac, smarta telefoner, läsplattor, Viaplay-Boxen, Smart TVs från LG,  Samsung, Panasonic och Philips

Viaplay lanserar även funktionen "download-to-go" vilket gör det möjligt  att se stora delar av Viaplays filmer och tv-serier på iOS-enheter även  där det saknas internetuppkoppling. I dagsläget är det enbart  tillgängligt i Viaplays iOS-appar till iPhone och iPad.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Viaplay

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.