Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Viaplay tar marknadschef från Projectplace

Publicerad: 13 juni 2013, 14:09

Viaplay rekryterar Projectplace tidigare marknadschef Niklas Rosvall.


Ämnen i artikeln:

Viaplay

– Niklas har den erfarenhet som passar Viaplay och har bra kännedom om branschen. Han kommer in med precis det som vi eftersöker, säger Niclas Ekdahl, vd på Viaplay.

Niklas Rosvall har en bakgrund som marknadschef på spelbolaget Expekt.com, Telenors mobilverksamhet samt den sociala samarbetstjänsten Projectplace och blir nu Viaplays nya marknadschef. I sin nya roll kommer Niklas att ansvara för Viaplays marknadsföring och kommunikation. Niklas Rosvall tillträdde den 4:e juni och kommer att vara baserad i Stockholm på Viaplays huvudkontor.

– Viaplay har en unik möjlighet att rita om den svenska TV-kartan och det ska bli otroligt spännande att vara med och driva den utvecklingen, säger Niklas Rosval. Jag är imponerad över Viaplays muskler inom innehåll, teknik och marknadsföring.  Förhoppningsvis kan min online-bakgrund vara ett bra komplement i det spännande läge vi befinner oss i nu.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Viaplay

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.