Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Viasat Film blir fri-tv i helgen

Publicerad: 6 september 2012, 06:46

När nya Visat Film, tidigare TV1000, nu lanseras öppnas den upp och blir fri-tv i helgen för alla som har digital-tv via de större operatörerna.


Ämnen i artikeln:

ViasatViasat Film

”I  helgen öppnar Viasat Film upp alla sina filmkanaler. Med start på  fredag kommer de flesta hushåll som har digital-TV via de större  TV-operatörerna få möjligheten att njuta av massor med storfilmer. Under  helgen kommer man att kunna se filmer som TinTin, Bridesmaids, Niceville, Smurfarna och Fright Night”, skriver Viasat i ett pressmeddelande.

På lördag klockan 20 sänds specialprogrammet Venice Filmfestival. där Viasats nya filmexperter Hans  Wiklund, Ingeborg Heldal och Søren Høy lanseras och träffar ”de senaste  stjärnskotten i filmvärlden” på plats i Venedig.

– Det är väldigt roligt att få visa upp våra kanaler för så många. Som det  ser ut idag har Viasat Film ett exceptionellt stort och bra innehåll  med de allra största filmerna. Nu tar vi nästa steg i vår filmsatsning  och det ska bli spännande att se hur våra filmexperter tar sig an  filmstjärnorna på filmfestivalen i Venedig, säger Jonas Karlén, vd på Viasat  Sverige.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

ViasatViasat Film

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.