Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Viasat Fotboll visar sin kärlek till Premier League

Publicerad: 5 augusti 2013, 12:46

I samband med starten av Premier League väljer Viasat att samarbeta med M&C Saatchi. Det första resultatet är en stor kampanj som kickar igång i dag.


Ämnen i artikeln:

M&C SaatchiViasat FotbollViasat

Den 17 augusti startar Premier League, ligan som följs av över en halv miljard människor. Som ett led i Viasat Fotbolls storsatsning har man tagit fram en ny reklamkampanj.

Kampanjen är den största Viasat Fotboll genomfört sedan starten 2010. Årets koncept heter "❤ Premier League" och kampanjen kommer att gå i TV4, TV3, TV6 och TV10, online, i radio och sociala medier samt som print, event och på arenor med start i dag.

– Alla våra sändningar och hur vi förhåller oss till sporten präglas av vår passion för densamma. Vi älskar fotboll och vill visa på trovärdighet och hur nära man kommer sporten i våra sändningar, säger Jonas Karlén vd Viasat Sverige.

Inför starten har Viasat valt nystartade M&C Saatchi som ny kommunikationsbyrå. Kampanjen för Premier League är byråns första för Viasat i Sverige.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.