Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Viasat hämtar marknadschef från Birka

Publicerad: 13 december 2013, 09:01

Sandra Kinge.

Foto: Pressbild.

MTG-bolaget Viasat plockar in Sandra Kinge som marknadschef. Hon kommer närmast från Birka Cruises, där hon har varit Marknads- och kommunikationschef.


Ämnen i artikeln:

Birka CruisesApolloViasatBredbandsbolagetTV4

– Vi önskar Sandra varmt välkommen till Viasat. Hon kommer in under en  intensiv och rolig period, då Viasat som första kommersiella bolag ska  sända OS i Sverige, säger Jonas Karlén, vd på Viasat Sverige i en kommentar.

Han  menar att Sandra Kinges driv och passion kombinerat med hennes  erfarenheter från kommunikationsroller i ett flertal branscher passar  Viasat perfekt.

Sandra Kinge har jobbat som marknadschef på Apollo,  försäljnings- och marknadschef för tilläggstjänster på Bredbandsbolaget,  kommersiell projektledare på TV4 och marknadschef på Travellink.

–  Jag är riktigt taggad och glad över att börja på Viasat. På Viasat kan  jag kombinera mina erfarenheter av tv, abonnemang och koncept vilket ska  bli väldigt roligt, säger Sandra Kinge.

Hon börjar på Viasat den 6 februari.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.