Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Viasat lanserar ny sportkanal

Publicerad: 25 maj 2016, 08:04

MTG:s senaste sportsatsning - en premiumkanal.

Foto: Andreas Elgstrand

Viasat Sport Premium är namnet på MTG:s senaste satsning. Här kommer de att sända det bästa ur sin rättighetsportfölj.


Ämnen i artikeln:

Anders JensenMTGViasat

I våras lanserade MTG TV3 Sport HD och eSports HD med syfte att ge plats år mediehusets gedigna utbud av sport. Nu kommer ytterligare en lansering som ska bjuda på det allra bästa från de olika rättigheterna. Det blir en blandning av Premier Leauge, Champions League, La Liga, Serie A och FA-Cupen – men endast de vassaste matcherna.

– Med 13 000 livetimmar sport under 2016 har vi det största sportutbudet i bolagets historia, det ska vi paketera på ett sätt som ger våra tittare bästa möjliga helhetsupplevelse. Arbetet har resulterat i fyra nya kanaler med olika profiler där vi med Viasat Sport Premium sätter ribban extra högt och levererar en sportupplevelse som saknar motsvarighet i Europa, kommenterar vd Anders Jensen.

Viasat Sport Premium kommer att ingå för Viasats parabol- och fiber-TV-kunder med Viasat Guld eller Viasat Silver Sport. Innehållet finns också på Viaplay.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Anders JensenMTGViasat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.