Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Viasat sänder 18 timmar från Tigers comeback

Publicerad: 7 april 2010, 13:24

Viasat Golf direktsänder 18 timmar från Tiger Woods comeback – US Masters på Augusta National.
– Jag har sett honom på banan här, och han ser förvånansvärt samlad och avslappnad ut, säger kanalens expert Christian Härdin.

Ämnen i artikeln:

Tiger Woods

MH

Magnus Helander


US Masters – årets första majortävling – innebär återkomsten till golfvärlden för Tiger Woods efter otrohetsskandalerna.

Viasat Golf storsatsar och kommer även att ha en extrainsatt sändning på torsdag kväll när Woods slår ut på första hålet.

Göran Zachrisson är kommentator och vid sin sida har han Christian Härdin, som spelade i US Masters som amatör 1989.

Tiger Woods kan ta sin 15:e majorttitel.

– Hur jag än vrider och vänder på det, är Tiger min favorit till slutsegern. Vi pratar om en spelare som inte är lik någon annan, säger Christan Härdin i en kommentar.

– Jag har sett honom på banan här, och han ser förvånansvärt samlad och avslappnad ut. Och när han slår till bollen ser han lika stabil ut som någonsin. Det var smart av Tiger att lägga presskonferensen redan i måndags, för den tog nog mycket energi från honom.

Christian Härdin tror att Woods kommer att bli väl mottagen, ”utan att höjas till skyarna”.

– Jag har inte hört någon som skrikit något ofördelaktigt, men publiken på Augusta är ganska städad. Men Tigers popularitet har dalat. Nu måste han börja prestera både som spelare och som människa vid sidan om.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev