Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Vilken sommar vi har haft"

Publicerad: 5 augusti 2009, 11:14

SVT:s stora sommardragplåster Allsång på Skansen hade final igår. 1 923 000 bänkade sig framför tv-rutan och 17 500 var på plats vid Solidenscenen.


Ämnen i artikeln:

Allsång på SkansenAnders LundinSVT

Anders Lundin lockade 1 923 000 tittare igår. Bilden är från en tidigare sändning. Foto: SVT

– Vilken avslutning! Vilken sommar vi har haft! De här sju veckorna har gått alldeles för fort men så är det ju när man har kul. Alla program har varit så fantastiska och vilka artister vi har haft hos oss! Den här sommaren kommer jag att bära med mig länge, sade programledaren Anders Lundin efter gårdagens sändning.

Men det blev inte rekord för finalprogrammet. Den 23 juni såg 1 955 000 programmet. Men det var inte den högsta siffran någonsin. Den sattes ett år tidigare då närmare 2,3 miljoner kollade in programmet.

I gårdagens program dök de två tidigare programledarna Bosse Larsson och Lasse Berghagen upp. Och som brukligt ställs nu frågor om det blir en ny programledare nästa år. Expressens läsare har röstat fram Björn Skifs som den bästa ersättaren.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.