Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Vill ha 10 miljoner av jordbruksministern

Publicerad: 11 mars 2010, 16:03

Organisationen Lilla Sällskapet vill göra ett projekt om Sverige som matland. För att få ihop ekonomin har man begärt 10 miljoner kronor av Jordbruksdepartementet.


Ämnen i artikeln:

UtbildningsradionMagdalena Ribbing

Magdalena Ribbing. Foto: Scanpix

Bakom ansökan från Lilla sällskapet står Lars-Erik Holm, generaldirektör, Magdalena Ribbing och kommunikationsstrategen Torsten Tullberg. Trion vill göra ett projekt för att stärka Sverige som matland. De skriver i ansökan att de redan fått med sig Utbildningsradion, som ska sända 10 avsnitt av en planerad tv-serie. Förlaget Natur & Kultur ska ta fram ett tryckt material och även Sveriges Hotell- och Restaurangförbund är med i satsningen.

SHR ska kunna använda materialet som tas fram i utbildningen på restaurangskolor. I projektet finns också planer på innehåll för webben och sociala medier. I ansökan vill Lilla Sällskapet ha 10 miljoner kronor av Jordbruksdepartementet. Ansökan skickades in i november ifjol och nu i veckan har Magdalena Ribbing skickat ytterligare ett mejl för att få till ett möte.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.