Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Ville ha intervju med Lasermannen – om ”nye Lasermannen”

Publicerad: 27 oktober 2010, 08:35

Skytten i Malmö sätter skräck i staden. Media har redan börjat dra paralleller till Lasermannen som härjade i Stockholm på 90-talet. Då ville Efterlyst ha en intervju med John Ausonius. – Om det nu är en ny laserman i Malmö så vem ska man då prata med om inte den gamla, säger Hasse Aro till Expressen.


Ämnen i artikeln:

EfterlystTV3Hasse Aro

Hasse Aro. Foto: Ulf Berglund/TV3.

Den senaste veckan har pressen i hög utsträckning börjat kalla gärningsmannen i Malmö för den nye lasermannen. Ett förfarande som också har rönt en del kritik. En sökning på lasermannen+malmö ger i dagsläget 177 000 träffar på Google.

I kvällens Efterlyst ville programmet ha en intervju med John Ausonius, eftersom de hävdar att det finns så pass tydliga kopplingar mellan hans brott och det som nu sker i Malmö.

– Om det nu är en ny laserman i Malmö så vem ska man då prata med om inte den gamla. Vi ville ha en intervju och det var skälet, säger Hasse Aro till Expressen.

Men John Ausonius tackade nej till intervjun. Istället skickade han ett brev till redaktionen där han starkt tar avstånd från de senaste skjutningarna.

”Om det verkligen är en copy-cat så är det lika fruktansvärt som det jag gjorde – om inte värre” skriver han i brevet.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

EfterlystTV3Hasse Aro

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.