Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Ving får hjälp av TV4

Publicerad: 28 juli 2008, 10:23

I augusti kommer TV4 att spela in Mimmi och Mojje, kända från TV4:s Lattjo Lajban, på Vings familjeanläggning i Alcudia på Mallorca. – Vi hjälper dem med kunskap och kontakter, säger Claes Pellvik, marknadschef på Ving.


Mimmi & Mojje när de var i Karibien. Foto: TV4

Inspelningen kommer att ske på hotellområdet under vecka 33 och 34.

Vad får ni ut av det?
– De kommer till hotellet som är vårat flaggskepp när det är proppfullt med barnfamiljer. Det kommer att ge ett mervärde till de som besöker oss då tror vi. Förutom att spela in programmen på området kommer Mimmi och Mojje också delta i olika aktiviteter samt uppträda på scenen, säger Claes Pellvik .

Inspelningen görs av Nordisk Film.

Hur ser avtalet ut mellan er och produktionsbolaget?
– Vi hjälper dem med resan till Mallorca. De betalar den själv men sedan får de tillgång till hotellet och olika plaster på Mallorca. Vi har varit här i över 50 år och kan ön. Vi hjälper dem med kunskap och kontakter, säger Claes Pellvik.

Kommer ni att synas i tv-programmen?
– Det är inget vi har avtalat om. Vi kommer definitivt inte synas med logotyper och dylikt men man kommer nog att se att det är inspelat på Mallorca. Vi är inte involverade alls i manusarbetet och har ingen aning om vad det blir i slutändan.

Poolen och barnklubben uppges vara några av de platser på hotellområdet som kommer att användas som inspelningsplats.
Kommer ni att spärra av för övriga gäster?
– Nej, ingen ska påverkas men visst kommer det att bli ett litet jämkande. De får spela in på tidiga mornar och liknande när övriga gäster inte befinner sig där.

Ving har även tidigare hjälpt till vid tv-produktioner.
– Ja, bland annat har vi hjälpt tv-team vid inspelningen av SVT:s ”Packat & Klart”. Dessutom kommer snart Idol att spelas in på Vings resort på Gran Canaria, säger Pellvik.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.