onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Volvos Made by Sweden blir dokumentärserie i TV3

Publicerad: 19 maj 2016, 14:29

Volvos svenska reklamsaga får ett nytt kapitel – i form av en dokumentärserie om Sveriges OS-hopp med bland annat Carolina Klüft.

Volvo spinner vidare på hyllade reklamkampanjen – gör dokumentärserie om svenska OS-hopp för TV3, med Carolina Klüft och JO Waldner.

Ämnen i artikeln:

TV3Volvo CarsMade by Sweden

MF

Mårten Färlin


Forsman & Bodenfors kändistäta reklamkoncept "Made by Sweden" frontades av bland andra Robyn och Zlatan. Men nu skriver Volvo Cars ett nytt kapitel i kampanjen i ett samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté (SOK), enligt Dagens Media. Tillsammans har man producerat en dokumentärserie där tittarna får träffa svenska OS-hopp som satsar mot Olympiska spelen i Rio. Talangerna kommer att följas åt av mer kända mentorer som Carolina Klüft och JO Waldner.

Serien ska gå under namnet "Made by Sweden" och sändas i sex avsnitt i TV3, med Frida Nordstrand som programledare. Den har premiär 28 maj.
– Volvo har sedan många år ett samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté. För oss är programserien ytterligare ett sätt att stötta svensk idrott och visa på den handlingskraft, envishet och talang som svenska idrottare besitter. De är ”Made By Sweden” helt enkelt, säger Jonas Eriksson, sponsor- och eventchef på Volvo, till Dagens Media.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev