Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Youtubefenomenet gör extrashow för Big Brother

Publicerad: 21 juli 2014, 12:32

De vet du

Foto: Bingo Rimér

I höst musik- och humorgruppen "De vet du" en livesänd talkshow på Kanal 9 Play där de tar pulsen på allt som händer i Big Brother-huset samt möter upp deltagarna för intervjuer och snack när de lämnar isoleringen och kliver ur huset.


Ämnen i artikeln:

Kanal 9Big Brother

"De Vet Du" gör live-talk-show kommer att släppas på Kanal 9 Play i samband med Big Brother's direktsändningar.

– Det är ett väldigt roligt samarbete vi går in i tillsammans med "De Vet Du" och ett helt nytt grepp vi tar när det gäller Big Brothers webbsändningar. Att få göra en livesänd talkshow där vi direkt fångar upp snacket och det som händer i huset ger vår publik ännu mer Big Brother, säger Andreas Davidsson chefredaktör för digitala medier SBS Discovery i en kommentar.

"De Vet Du" fick sitt genombrott på Youtube och fick snabbt flera miljoner visningar. Nu kommer frontfigurerna Johan Guntherberg och Christopher Martland att leda en direktsänd talkshow i anslutning till veckofinalerna av Big Brother.

– Det ska bli kul att få göra en live-talkshow på vårt eget sätt. Många sådana här utröstningsprogram brukar ha de klassiska frågorna och inte vara så fartfyllda, vi vill istället fråga frågor andra kanske inte vågar fråga och överraska folk i vår show. Vi är oss själva och gör oss inte till för att imponera på tv-personligheter, säger Johan Gunterberg och Christopher Martland två av medlemmarna i gruppen "De Vet Du" i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Kanal 9Big Brother

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.